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dc.contributor.authorSánchez-Bel, Paloma
dc.contributor.authorEgea, Isabel
dc.contributor.authorMartínez-Madrid, Concepción
dc.contributor.authorRomojaro, Félix
dc.contributor.authorBolarín, M. Carmen
dc.contributor.authorSánchez-Ballesta, M. Teresa
dc.contributor.authorFlores, F.B.
dc.date.accessioned2013-06-07T10:31:14Z
dc.date.available2013-06-07T10:31:14Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn1888-0096
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/10242
dc.descriptionComunicaciones a congresoses_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherUniversidad de Córdoba, Servicio de Publicacioneses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceProteómica (07), 111 (2011)es_ES
dc.subjectSistemas biológicoses_ES
dc.subjectBiotecnologíaes_ES
dc.subjectProteómicaes_ES
dc.titleA proteomic approach to study the low temperature stress induction in bell pepper fruites_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.cbm.uam.es/seprot/es_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


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