• Evaluación cuantitativa del riesgo microbiano en productos cárnicos cocidos: modelos de contaminación cruzada y su impacto sobre la gestión del riesgo 

      Pérez Rodríguez, Fernando (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2008)
      La presente tesis doctoral profundiza en los aspectos metodológicos de la Evaluación Cuantitativa del Riesgo Microbiano (ECRM) en productos cárnicos cocidos mediante la aplicación de modelos matemáticos haciendo especial ...
    • Food Safety Risk Management 

      Carrasco Jiménez, Elena; Valero Díaz, Antonio; Pérez Rodríguez, Fernando; García Gimeno, Rosa María; Zurera Cosano, Gonzalo (INTECH, 2011)
      It is a principal aim of governments to assure the safety of societies in all sectors. In the food field, safety has been dealt with for a long time by making decisions in an empirical manner. Recently, risk management ...
    • Study on the mortality in Ecuador related to dietary factors 

      Neira Mosquera, Juan Alejandro; Sánchez-Llaguno, Sungey; Moreno Rojas, Rafael; Pérez Rodríguez, Fernando (Grupo Aula Médica (Madrid), 2013)
      Diet is an important factor related to the development of numerous diseases. In developing countries like Ecuador, this aspect is not considered as priority however, the study of the incidence of certain diet-related ...