Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Producción Científica
Artículos, capítulos, libros...UCO
View Item
DSpace Home
Producción Científica
Artículos, capítulos, libros...UCO
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Técnicas analíticas rápidas para el control de calidad de carnes de cerdo ibérico
View/
Open
feagas14-1998.2.pdf (1.928Mb)
Author
De Pedro, E.
Publisher
Federación Española de Asociaciones de Ganado Selecto
Date
1998
Subject
Cerdo ibérico
Producción de carne
METS:
Mostrar el registro METS
PREMIS:
Mostrar el registro PREMIS
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10396/6201
Fuente
Feagas 14, 68-76 (1998)
Collections
DPA-Artículos, capítulos...
Artículos, capítulos, libros...UCO
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
De Interés
Archivo Delegado/Autoarchivo
Ayuda
Políticas de Helvia
Compartir