Show simple item record

dc.contributor.advisorHaba de la Cerda, María José de la
dc.contributor.advisorHernández García, Manuela
dc.contributor.authorBolívar Lara, Ana Alicia
dc.date.accessioned2019-04-11T06:38:02Z
dc.date.available2019-04-11T06:38:02Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/18395
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Córdoba, UCOPresses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.subjectIndustria agroalimentariaes_ES
dc.subjectCadena de producciónes_ES
dc.subjectCalidad alimentariaes_ES
dc.subjectSeguridad alimentariaes_ES
dc.subjectTrazabilidades_ES
dc.subjectLean Managementes_ES
dc.subjectMetolodología Leanes_ES
dc.subjectTecnología NIRSes_ES
dc.subjectGestión de procesoses_ES
dc.titleIntegración de metodologías de gestión y sensores no destructivos para la mejora de procesos productivos en la industria agroalimentariaes_ES
dc.title.alternativeIntegration of management methodologies and non-destructive sensors for the improvement of productive processes in the agro-food industryes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesises_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record