Now showing items 1-3 of 3

    • Estudio de la contaminación por el fungicida Hexaclorobenzeno (HCB) de mantequillas españolas 

      Jodral Villarejo, M.; Polo Villar, L.M.; Herrera Marteache, A.; López Giménez, R.; Pozo Lora, R.; Iglesias Pérez, J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
      The hexachlorobenzene (HCB) content has been studied in 75 samples of Spanish butters coming from five different regions. The mean levels obtained have been the following: Asturias and Santander, 0"099 ppm (basic fat): ...
    • Investigaciones sobre la contaminación por Hexaclorobenzeno (HCB) de la leche natural de vaca de la región sur de España 

      López Giménez, R.; Pozo Lora, R.; Herrera Marteache, A.; Polo Villar, L.M.; Iglesias Pérez, J.; Jodral Villarejo, M. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
      We have analysed 127 samples out of 1346 samples of cow"s mil from seven provinces in the South of Spain: Córdoba, Jaén, Granada, Málaga, Cádiz, Seville and Huelva. We have investigates the synthetic fungicide, Hexaclorobenzene ...
    • Investigación sobre la presencia de antibióticos en la leche en la región sur de España 

      López Giménez, R.; Pozo Lora, R.; Herrera Marteache, A.; Polo Villar, L.M.; Iglesias Pérez, J.; Jodral Villarejo, M. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
      The presence of Penicilin, Streptomicine, Tetraciclines, Bacitracine, Neomicine and Kanamicine has been investigated in 1.346 samples of natural mil from the following provinces in the Southern region of Spain: Córdoba, ...