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Mostrando ítems 1-10 de 20
Análisis fenotípicos de caracteres productivos en el conejo de carne. I. Caracteres de crecimiento
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
Producción de carne a partir de corderos merinos tipo pastenco
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
The live weight at slaughter and the yield of the carcass have been studied in 120 lambs (60 males and 60 females), 4-8 months of age fed with mother"s milk and reared in pastureland. The live weight at slaughter was "33,7 ...
Empleo de la pulpa de aceituna y gallinaza en gestantes: influencia sobre los rendimientos productivos-reproductivos
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
Actividad del agua, pH y principales minerales del queso de Mahón
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
The a of Mahón cheese is relatively low (0,93-0,94) due to the high salt content (about 4 per cent). Since th pH value was also low (about 5,0) the poduct is stable against the growth of pathogen microorganisms and toxin ...
Relación materno-neonatal de los niveles de contaminación sanguínea por residuos de insecticidas organoclorados
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
The levels of blood contamination of organochlorine insecticide residues in pregnant during labor and babies have been investigated by gas-chromatography. The alpha, beta, and gamma of the HCH isomers; pp"DDT, pp"DDE and ...
Investigación de anticuerpos incompletos o bloqueantes en el diagnóstico de la brucelosis caprina
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
Se estudian cien sueros caprinos procedentes de rebaños brucelósicos. Sometidos a la prueba de seroaglutinación lenta, resulta negativos el 73,00 p.100. Realizada la prueba de Coombs, con éstos últimos, se connsigue un ...
Tecnología de la preparación de un concentrado proteico para alimentación animal a partir de subproductos de la industria cárnica
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
A process to reduce the fat level in crackling is described. The product obtained has a high protein content as well as a high stability. Its high eficiency makes it suitable fob - animal feeding.
Aportaciones a la determinación de nitrito residual en embutidos con colorantes
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
We have carried out a study on the problem of coloured filtrations found in the analysis of residual nitrites when the technique International Norm ISO/DIS 2918 is used. I.t is observed that the recommendation of Official ...
Polimorfismo de anhidrasa carbónica, proteína-X y hemoglobina en el merino español
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
We have studied, by starch gel electrophoresis, in a Spanish Merinor population subdivided in 6 subpopulations, the erythrocytaric polymorphism of carbonic anhidrase (CA), X-protein and hemoglobin (Hb). The following ...
Insecticidas organoclorados y rotura de huevos. II. Variaciones de las actividades de fosfatasa alcalina, acilcolinesterasa y calcio plasmático
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
It is studied the influence of lindane and pp IDOT -dosed in the food at 37.5 and 105 ppm levels respectively- on the alkaline phosphatase and acilcholinesterase activities and calcium levels in laying hens blood wich ...