Listar Departamento de Química Agrícola, Edafología y Microbiología por autor "183ef464-3b49-4378-a0a2-07fa493e971c"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Cinética del proceso de deshidratación de frutos rojos y elaboración de bebidas fermentadas. Cambios en el color y compuestos bioactivos durante el procesado
Martín-Gómez, Juan (Universidad de Córdoba, UCOPress, 2020)La investigación que compone la presente Memoria de Tesis doctoral forma parte de las principales líneas de investigación del grupo de investigación AGR-270 Fruit Processing de la Universidad de Córdoba, asumiendo como ... -
Enhance wine production potential by using fresh and dried red grape and blueberry mixtures with different yeast strains for fermentation
Martín-Gómez, Juan; García-Martínez, Teresa; Varo, M.A.; Mérida, Julieta; Pérez Serratosa, María (MDPI, 2023)Red grapes and blueberries are known for their high content of bioactive compounds and antioxidant properties. In Mediterranean winemaking, traditional sun-drying can be replaced by controlled-airflow-chamber-drying, which ... -
Glycerol photoreforming for photocatalytic hydrogen production on binary and ternary Pt-g-C3N4-TiO2 systems: a comparative study
Herrera-Beurnio, M. Carmen; López-Tenllado, Francisco J.; Hidalgo-Carrillo, J.; Martín-Gómez, Juan; Estévez, R.; Urbano, Francisco José; Marinas, Alberto (Elsevier, 2024)Photocatalytic hydrogen production using two sacrificial agents (triethanolamine and glycerol) was conducted on several binary (Pt/TiO2 and Pt/g-C3N4) and ternary systems (Pt on a heterojunction between TiO2 and g-C3N4 ...