Show simple item record

dc.contributor.authorGómez-Ariza, José Luis
dc.contributor.authorGarcía-Barrera, Tamara
dc.contributor.authorGómez-Jacinto, Verónica
dc.contributor.authorGarbayo, Inés
dc.contributor.authorVílchez, Carlos
dc.date.accessioned2011-11-21T12:24:36Z
dc.date.available2011-11-21T12:24:36Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/6022
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherCampus de Excelencia Internacional Agroalimentariaes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.subjectceiA3es_ES
dc.subjectAlimentoses_ES
dc.subjectMicroalgases_ES
dc.titleLas microalgas, nuevos caminos hacia alimentos funcionaleses_ES
dc.title.alternativeI Jornadas del Campus de Excelencia Internacional Agroalimentarioes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record