Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 10
Caracterización de mieles en Sierra Morena
(Consejo Social de la Universidad de Córdoba, 2009)
Situación legislativa de preparados para lactantes y de continuación
(Ministerio de Sanidad y Consumo, 1995)
Furrd~rmenro: Los sustitutos de la leche materna han sido
comercializados con gran trascendencia económica, a veces sin
tener en cuenta los aspectos sanitarios y nutricionales para el
consumidor. Las autoridades sanitarias ...
Hexaclorobenzeno (HCB) en leches esterilizadas españolas
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
Se ha investigado hexaclurobcnLenu (I!Cil) en 329 mucstms d~ leches esterilizadas procedentes de 49 centrales lecheras de todas las regiones espanolas. Las medias obtenidas han sido las siguientes. C:mtobria, 0,227 ppm (en ...
Estudio de la contaminación por el fungicida Hexaclorobenzeno (HCB) de mantequillas españolas
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
The hexachlorobenzene (HCB) content has been studied in 75 samples of Spanish butters coming from five different regions. The mean levels obtained have been the following: Asturias and Santander, 0"099 ppm (basic fat): ...
Investigaciones sobre el fungicida Hexaclorobenceno y otros pesticidas organoclorados en productos cárnicos enlatados de cerdo
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1982)
Urganochlorine pesticides have been under research, working on 47 samples of tinned pork products of Spanish fabrication. They have been chosen including nine brands three different types of products: "lean pork", "baked ...
Investigación sobre la presencia de antibióticos en la leche en la región sur de España
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
The presence of Penicilin, Streptomicine, Tetraciclines, Bacitracine, Neomicine and Kanamicine has been investigated in 1.346 samples of natural mil from the following provinces in the Southern region of Spain: Córdoba, ...
Investigaciones sobre la contaminación por Hexaclorobenzeno (HCB) de la leche natural de vaca de la región sur de España
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
We have analysed 127 samples out of 1346 samples of cow"s mil from seven provinces in the South of Spain: Córdoba, Jaén, Granada, Málaga, Cádiz, Seville and Huelva. We have investigates the synthetic fungicide, Hexaclorobenzene ...
Influencia de condiciones ambientales en la contaminación de piensos con Aspergillus Flavus
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1979)
An experimental contamination of fodder by means of A. flavus 15517 strain and A flavus Pep-70-1h, producers of aflatoxins, groups B and G, has been carried out in order to know the possible influence of temperature and ...
Investigación de aflatoxinas en leche natural, esterilizada y en polvo
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1984)
Aflatoxins of groups M and B have been investigated in 1150 samples of natural milk from Andalusian (Spain), collected during .the four sea-sons; in 330 samples of sterilized milk from 49 Spanish dairy centers, and in 77 ...
Plaguicidas organoclorados en quesos españoles
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1984)
A quantitative and qualitative determination of present organochloride plaguicides residues has been carried out in 135 samples corresponding to 29 Spanish cheese types. All the samples contained residues. We have investigated ...