Show simple item record

dc.contributor.authorSenín, Lucía L.
dc.contributor.authorRoca-Rivada, Arturo
dc.contributor.authorAl-Massadi, Omar
dc.contributor.authorAlonso, Jana
dc.contributor.authorCastelao, Cecilia
dc.contributor.authorCasanueva, Felipe F.
dc.contributor.authorPardo-Pérez, María
dc.contributor.authorSeoane, Luisa M.
dc.date.accessioned2013-07-11T10:37:04Z
dc.date.available2013-07-11T10:37:04Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn1888-0096
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/10708
dc.descriptionComunicación a congresoses_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Córdoba, Servicio de Publicacioneses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceProteómica (08), 113 (2012)es_ES
dc.subjectSistemas biológicoses_ES
dc.subjectBiotecnologíaes_ES
dc.subjectProteómicaes_ES
dc.titleNutrición y secreción gástrica: un nuevo enfoque proteómicoes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.cbm.uam.es/seprot/es_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record