Show simple item record

dc.contributor.authorHaro, Rafael de
dc.date.accessioned2015-11-19T13:46:09Z
dc.date.available2015-11-19T13:46:09Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.issn1575-2100
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/13120
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherAsociación de Estudios de Ciencias Sociales y Humanidadeses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceÁmbitos (20), 182-183 (2008)es_ES
dc.subjectReseñases_ES
dc.subjectReviewses_ES
dc.titleDELGADO, F. (Córdoba, 2006). Aceite de oliva. Historia, religión, gastronomíaes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reviewes_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record