• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Producción Científica
  • Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos
  • DBTA-Artículos, capítulos...
  • Search
  •   DSpace Home
  • Producción Científica
  • Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos
  • DBTA-Artículos, capítulos...
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Composición química y contenido energético del queso de Mahón 

Beltrán de Heredia, F.; Alcalá, M.; Marcos, A.; Esteban, M. Asunción (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1982)
Sixteen samples from Mahon cheese (a cheese variety made in the Balearic Islands from whole cow"s milk) were analyzed for their chemical composition. From the analytical data their calorific values were estimated. Mean ...
Thumbnail

Distribución del nitrógeno soluble del queso de Mahón 

Beltrán de Heredia, F.; Alcalá, M.; Marcos, A.; Esteban, M. Asunción (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1982)
Non-processed Mahan cheese was relatively low in soluble nitrogen (23,6 p.100 of total N) due to high salt content, that reduces the ali.l to a low level and inhibits beta-casein hydrolysis.-""Processed cheeses and particulary ...
Thumbnail

Caseínas y polipéptidos insolubles del queso de Mahón 

Marcos, A.; Esteban, M. Asunción; Beltrán de Heredia, F.; Alcalá, M. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1982)
Protein breakdown in natural (non processed) Mahon cheese is greater than in processed and grated cheese, because the latter are made from green cheese and the processing temperature inactivates the proteolytic systems of ...

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorAlcalá, M. (3)Beltrán de Heredia, F. (3)Esteban, M. Asunción (3)Marcos, A. (3)Subject
Queso de Mahón (3)
Queso rallado (3)Queso fundido (2)Aminoácidos (1)Caseínas (1)Componentes (1)Energía (1)Nitrógeno soluble (1)Productos de degradación insolubles (1)Proteolisis (1)... View MoreDate Issued
1982 (3)

De Interés

Archivo Delegado/AutoarchivoAyudaPolíticas de Helvia

Compartir


DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital