Show simple item record

dc.contributor.authorSuárez García, María Pazes_ES
dc.contributor.authorRallo Romero, Luises_ES
dc.contributor.authorLópez, P.es_ES
dc.contributor.authorBarranco Navero, Diegoes_ES
dc.date.accessioned2009-11-26T08:49:34Z
dc.date.available2009-11-26T08:49:34Z
dc.date.issued1985
dc.identifier.issn0210-1734
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/2454
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherMinisterio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marinoes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceRevista de extensión agraria (5), 103-104 (1985)es_ES
dc.subjectAclareoes_ES
dc.subjectOlivoes_ES
dc.subjectÁcido naftalén-acético (ANA)es_ES
dc.titleAclareo de frutos en olivoes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.mapa.es/ministerio/pags/biblioteca/revistas/pdf_REA%5CREA_1985_05_103_104.pdf
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record