• Caracterización genética de los bovinos criollos del Uruguay. II. Estudio de su variabilidad genética 

      D'Angelo, M.; Postiglioni, A.; Rincón, G.; Kelly, L.; Andrés Cara, D.F. de; Gagliardi, R. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1998)
      Animal genetic diversity is considered essential to sustain the productivity of agriculture. FAO estimates that 30 percent of livestock breeds are at risk of extinction and more than half of these breeds are found in ...
    • Efecto del número de lactación sobre la aptitud de la leche a la coagulación por el cuajo en la raza ovina manchega 

      Garzón Sigler, A.; Aparicio Ruiz, F.; Vera y Vega, A.; Méndez Medina, D.; Martínez Hens, J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1993)
      A total of 918 lactations of Manchega sheep breed with the same parturition time were analysed, quantifying the amount of milked milk, total proteins and total caseins, and the values of the technological indexes that ...
    • Variabilidad genética de caseínas en la raza ovina Merina 

      Garro, G.; Serrano Moyano, B.; Garzón Sigler, A.; Martínez Hens, J.; Chianese, L. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1999)
      The genetic polymorphism on Merina ewe milk was investigated, using polyacrylamide gel electrophoresis at pH 8.6 and ultra thin-layer isoelectric focusing techniques, according to Krause et al. (1988), and Chianese et al. ...