• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Revistas de la UCO
  • Archivos de Zootecnia
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Revistas de la UCO
  • Archivos de Zootecnia
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Efectos farmacológicos de las bebidas de fermentación sobre la fisiología cardíaca

Pharmacologic effects of the beverage of fermentation on the cardiac physiology

Thumbnail
View/Open
30_12_28_115_3.pdf (435.4Kb)
Author
Martínez Hens, J.
González Rodríguez Córdoba, J.M.
Castejón Montijano, F.
Tovar Bustos, J.
López Fernández, Aniceto
Publisher
Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones
Date
1980
Subject
Hisamina
Vinos y vinificación
Corazón
Efectos fisiológicos
METS:
Mostrar el registro METS
PREMIS:
Mostrar el registro PREMIS
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10396/3091
Fuente
Archivos de zootecnia 29 (115), 235-244 (1980)
Versión del Editor
http://www.uco.es/organiza/servicios/publica/az/az.htm
Collections
  • DBEFV-Artículos, capítulos...
  • DPA-Artículos, capítulos...
  • DBCFI-Artículos, capítulos...
  • DFTMLF-Artículos, capítulos...
  • Artículos, capítulos, libros...UCO
  • Archivos de Zootecnia

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

De Interés

Archivo Delegado/AutoarchivoAyudaPolíticas de Helvia

Compartir


DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital