Show simple item record

dc.contributor.authorCátedra de Gastronomía. UCOes_ES
dc.contributor.authorAula Virtual. UCOes_ES
dc.date.accessioned2010-10-07T07:23:29Z
dc.date.available2010-10-07T07:23:29Z
dc.date.issued2010-10-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/3662
dc.descriptionEntrevista a José Ignacio Cubero Salmerón director de la Cátedra de Gastronomía de Andalucía.en
dc.format.mimetypevideo/H264
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherAula Virtual. UCOes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.subjectEntrevistases_ES
dc.subjectAndalucía (España)es_ES
dc.subjectCiencias Gastronómicases_ES
dc.subjectGastronomíaes_ES
dc.subjectRestauraciónes_ES
dc.subjectCátedraes_ES
dc.subjectMásteres_ES
dc.subjectFundaciónes_ES
dc.subjectBodegas Campos (Córdoba, España)es_ES
dc.subjectAlimentoses_ES
dc.titleEntrevista a José Ignacio Cubero Salmeron director de la Cátedra de Gastronomía de Andalucíaes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/lecturees_ES
dc.description.avvideotv83en
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record