Show simple item record

dc.contributor.authorLópez-Jiménez, Francisco José
dc.contributor.authorBallesteros-Gómez, A.
dc.contributor.authorRubio Bravo, Soledad
dc.date.accessioned2011-12-12T11:50:54Z
dc.date.available2011-12-12T11:50:54Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/6138
dc.descriptionII Encuentro sobre nanociencia y nanotecnología de investigadores y tecnólogos de la Universidad de Córdoba. NANOUCOes_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherUniversidad de Córdobaes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.subjectNanopartículases_ES
dc.subjectNanotecnologíaes_ES
dc.subjectInvestigación científicaes_ES
dc.titleNanostructures liquids based on octanoic acid vesicles to extract PAHs in fooden
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record