Show simple item record

dc.contributor.authorDe Pedro, E.
dc.date.accessioned2011-12-19T11:20:47Z
dc.date.available2011-12-19T11:20:47Z
dc.date.issued1998
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/6201
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherFederación Española de Asociaciones de Ganado Selectoes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceFeagas 14, 68-76 (1998)es_ES
dc.subjectCerdo ibéricoes_ES
dc.subjectProducción de carnees_ES
dc.titleTécnicas analíticas rápidas para el control de calidad de carnes de cerdo ibéricoes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record