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    • 2-DE proteomics analysis of drought treated seedlings of Quercus ilex supports a root active strategy for metabolic adaptation in response to water shortage 

      Simova-Stoilova, Lyudmila P.; Romero-Rodríguez, M. Cristina; Sánchez-Lucas, Rosa; Navarro Cerrillo, Rafael M.; Medina-Aunon, J. Alberto; Jorrín-Novo, Jesús V. (Frontiers Media, 2015)
      Holm oak is a dominant tree in the western Mediterranean region. Despite being well adapted to dry hot climate, drought is the main cause of mortality post-transplanting in reforestation programs. An active response to ...
    • A PR-1-like Protein of Fusarium oxysporum Functions in Virulence on Mammalian Hosts 

      Prados Rosales, Rafael; Roldán-Rodríguez, Raquel; Serena, Carolina; Sánchez López-Berges, M.; Guarro, Josep; Martínez-del-Pozo, Álvaro; Di Pietro, Antonio (American Society for Biochemistry and Molecular Biology Online, 2012)
      The pathogenesis-related PR-1-like protein family comprises secreted proteins from the animal, plant, and fungal kingdoms whose biological function remains poorly understood. Here we have characterized a PR-1-like protein, ...
    • [Adesva: Centro Tecnológico de la Agroindustria] 

      López Carretero, Alfredo (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentaria, 2010)
    • Advanced methodologies for assessing complex farming systems: sustainability and efficiency 

      Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario (ceiA3) (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario (ceiA3), 2012)
    • La agroindustria: sector estratégico para Andalucía 

      Domínguez García-Barquero, Ricardo (2010)
    • Análisis de ciclo de vida GEIs en producto agroalimentario sobre casos prácticos en cooperativas agroalimentarias españolas 

      Sagarna, Juan; Polo, Juan Antonio (Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, 2012)
    • Applied Engineering Using Schumann Resonance for Earthquakes Monitoring 

      Gázquez, José A.; García, Rosa M.; Castellano, Nuria N.; Fernández Ros, Manuel; Perea Moreno, Alberto Jesús; Manzano Agugliaro, Francisco (MDPI, 2017)
      For populations that may be affected, the risks of earthquakes and tsunamis are a major concern worldwide. Therefore, early detection of an event of this type in good time is of the highest priority. The observatories ...
    • Becas Naura II: Práctica Profesionales en Empresas de la Unión Europea 

      Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario (ceiA3) (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario (ceiA3), 2012)
    • Biotecnología Agroalimentaria 

      Lozano Ruiz, Rafael (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentaria, 2010)
    • Biotecnología Alimentaria 

      Viñas Nieto, Gloria de la; Chavrier, Nathalie (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentaria, 2010)
    • Bodegas Campos 

      Campos, Javier (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentaria, 2010)
    • Bodegas Robles, Montilla 

      Robles, Francisco (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario, 2012)
    • La carne de caza es segura 

      Amaro López, Manuel Ángel; Moreno Rojas, Rafael; Sevillano Morales, Jesús; Pérez Rodríguez, Fernando; Arenas-Casas, Antonio (2012-05-18)
      El riesgo toxicológico por plomo derivado del consumo de carnes de caza es tolerable, recomendándose potenciar el consumo de este tipo de carnes por la población general.
    • CEER 

      Sousa, Isabel (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentaria, 2010)
    • El Ceia3 participó en la Feria de Tecnologías de la Agroalimentación BTA de Barcelona 

      Redacción TR-UCO (Oficina de Transferencia de Resultados de la Investigación, 2012)
    • Common methodology for environmental footprinting: status and future 

      Galatola, Michele (Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario, 2012)
    • Comparison of the Simple Cyclic Voltammetry (CV) and DPPH Assays for the Determination of Antioxidant Capacity of Active Principles 

      Arteaga, Jesús F.; Ruiz Montoya, Mercedes; Palma, Alberto; Alonso-Garrido, Gema; Pintado Benzal, Sara; Rodríguez-Mellado, J. Miguel (MDPI, 2012)
      Antioxidant activity of a number of small (low molecular weight) natural compounds found in spices, condiments or drugs (gallic acid, sesamol, eugenol, thymol, carvacrol, vanillin, salicylaldehyde, limonene, geraniol, ...
    • Conferencia Buenas Prácticas. Fórum Campus-FP Andalucia 2011 (IV) 

      Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario (ceiA3) (Aula Virtual. UCO, 2011-03-10)
    • Conferencia Perpectiva General. Fórum Campus-FP Andalucia 2011 (II) 

      Universidad de Córdoba (España) (Aula Virtual. UCO, 2011-03-10)
    • Congreso Europeo Aloe Vera (I) 

      Universidad de Córdoba (España); Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario (ceiA3) (Asociación Nacional de Empresarios de Aloe, 2012)

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