Listar Artículos, capítulos, libros...UCO por autor "3cf91d70-c84f-4f42-8c0f-1c1a8bf9efbb"
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Caracterización de las estirpes del cerdo ibérico a partir del perfil lípico del solomillo (illiospsoas y psoas menor) y comparación con el cruce al 50 %
Polvillo, O.; Membrillo, A.; Avilés, C.; Azor, P.J.; Diéguez, E.; Álvarez, F.; Ureta, P.; Porras, C.J.; Molina Alcalá, Antonio; Clemente López, Ignacio; Juárez Dávila, Manuel M. (Federación Española de Asociaciones de Ganado Selecto, 2008) -
Effect of Citrus By-product on Physicochemical Parameters, Sensory Analysis and Volatile Composition of Different Kinds of Cheese from Raw Goat Milk
Guzmán, J.L.; Delgado-Pertíñez, Manuel; Galán-Soldevilla, Hortensia; Ruiz Pérez-Cacho, P.; Polvillo, O.; Zarazaga, Luis Ángel; Avilés, C. (MDPI, 2020)The increased use of concentrates to reduce pasture as a feed source in productive systems like Payoya breed goat farms has made it necessary to decrease feeding costs. The inclusion of agro-industry by-products such as ...