Listar DQA-Artículos, capítulos... por autor "fbac9b2a-b6ae-42f4-9f18-d75e0c09e7a6"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
Aplicación de nanopartículas de Tb4O7 para la determinación de lasalocid y salicilato en muestras de alimentos
Castillo-García, M.L.; Aguilar-Caballos, M.P.; Gómez-Hens, A. (Universidad de Córdoba, 2013) -
Development of a lateral flow assay for the determination of soy proteins in food samples
Zurita-Lozano, M.V.; Castillo-García, M.L.; Aguilar-Caballos, M.P. (Universidad de Córdoba, 2017) -
Usefulness of a fused-core stationary phase for the development of a fast liquid chromatography method for penicillin determination
Castillo-García, M.L.; Aguilar-Caballos, M.P.; Gómez-Hens, A. (Universidad de Córdoba, 2017) -
Usefulness of a new Fe3O4: Eu, Tb nanocomposite as sorbent in dispersive solid phase extraction for antibiotic determinatio in meat samples
Castillo-García, M.L.; Aguilar-Caballos, M.P.; Gómez-Hens, A. (Universidad de Córdoba, 2015)