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Mostrando ítems 1-6 de 6
Influencia de las variantes genéticas de la B-lactoglobulina sobre el pH, caseína total: rendimiento en cuajada en ovejas
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1993)
The incidence of 13-lactoglobulin variants (f3¬Lg) on milk pH, caseins content and curd yield has been analysed on 918 Manchega sheep, under Official Milk Recording, in the CERSYRA of Valdepeñas (Ciudad Real). For the B-Lg, ...
Diagnóstico de gestación en ovejas mediante la prueba del benzoato de estradiol: tipos de conducta sexual observados y riesgos de aborto
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1980)
Iniciación al estudio de los ovinos gallegos
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1976)
Three breeds could be described among the Galaic sheep population of N. W. Spain: Celtic, G. Churra and G. entrefina. The first is the smallest, its live weight being 25-30 Kg in adult ewes, with concave profile heads, ...
Valor nutritivo y utilización del orujo de aceituna granulado en la alimentación invernal de ovejas vacías, gestantes y lactantes
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
Four experimental diets including 51.5-59.3 p. 100 of pelleted olive pulpe, pit and fat cleaned off, were cornpared with a control diet containingbarky and soya bean meal. The experimental diets were formulated to provide ...
Efecto del número de lactación sobre la aptitud de la leche a la coagulación por el cuajo en la raza ovina manchega
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1993)
A total of 918 lactations of Manchega sheep breed with the same parturition time were analysed, quantifying the amount of milked milk, total proteins and total caseins, and the values of the technological indexes that ...
Producción de carne de ovino mayor en raza merina. II. Valoración del quinto cuarto y despiece (composición regional)
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1991)
The weight and yield of 40 merino sheep were studied. Mean weights were recorded as follows: 40.24 kg at slaughter; 36.96 kg empty slaughter weight; 18.40 g hot carcase weight and 45.75% carcase yield. The 5th cut was 22.7% ...