Estadísticas
Número total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
The Antilisterial Effect of Latilactobacillus sakei CTC494 in Relation to Dry Fermented Sausage Ingredients and Temperature in Meat Simulation Media | 25 |
Visitas al mes
enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
The Antilisterial Effect of Latilactobacillus sakei CTC494 in Relation to Dry Fermented Sausage Ingredients and Temperature in Meat Simulation Media | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 16 | 9 |
Visitas al fichero
Visualizaciones | |
---|---|
fermentation-10-00326.pdf | 6 |
Países con más visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 8 |
Australia | 3 |
Alemania | 3 |
China | 2 |
España | 2 |
Canadá | 1 |
Mongolia | 1 |
Taiwán | 1 |
Ciudades con más visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Menlo Park | 3 |
Portland | 2 |
Andover | 1 |
Dickson | 1 |
San Ramon | 1 |
Somerville | 1 |
Sükhbaatar | 1 |
Taipei | 1 |
Vancouver | 1 |
Vic | 1 |