Show simple item record

dc.contributor.authorSanz Sampelayo, María Remedioses_ES
dc.date.accessioned2010-12-17T12:29:38Z
dc.date.available2010-12-17T12:29:38Z
dc.date.issued1994
dc.identifier.issn1130-2534
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/3801
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherRACVAOes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceAnales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental 7, 51-64 (1994)es_ES
dc.subjectIndustria cárnicaes_ES
dc.subjectGanado caprinoes_ES
dc.titleLa calidad nutritiva de la carne de corderos y cabritoses_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.insacan.org/racvao/racvaopublicacionesanales.htmles_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record