Show simple item record

dc.contributor.authorOlivares Martínez, A.B.es_ES
dc.contributor.authorRos Berruezo, Gaspares_ES
dc.contributor.authorPeriago Castón, María Jesúses_ES
dc.contributor.authorBernal Cava, M.J.es_ES
dc.contributor.authorMartínez Graciá, C.es_ES
dc.date.accessioned2010-12-27T12:25:24Z
dc.date.available2010-12-27T12:25:24Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.issn1130-2534
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/3909
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherRACVAOes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceAnales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental 17, 219-228 (2004)es_ES
dc.subjectAlimentaciónes_ES
dc.subjectFolatoses_ES
dc.subjectVitaminases_ES
dc.subjectSalud Públicaes_ES
dc.titleFolatos: vitamina emergente en la alimentación y la saludes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.insacan.org/racvao/racvaopublicacionesanales.htmles_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record