Show simple item record

dc.contributor.authorSaldaña Sicilia, Germánes_ES
dc.date.accessioned2011-10-18T11:37:44Z
dc.date.available2011-10-18T11:37:44Z
dc.date.issued1944
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/5772
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherFacultad de Veterinaria de Córdobaes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceZootecnia V (9-10), 14-21 (1944)es_ES
dc.subjectProductos cárnicoses_ES
dc.subjectCarnees_ES
dc.subjectAlimentaciónes_ES
dc.titleContribución al estudio de la alimentación humana por carnes: el carnero y la vacaes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record