Listar Departamento de Producción Animal por autor "Vera y Vega, A."
Mostrando ítems 21-26 de 26
-
Prevención de la coccidiosis de los corderos lactantes con vitamina A y Nitrofurazolidona (NFZ)
Vera y Vega, A.; Aparicio Ruiz, F.; Vivo-Rodríguez, R. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1979)Nitrofurazolidone (N. F. Z.) at 2 g/l for drinking water in addition to 20 g/Kg in starter feed associated with intrarnuscúlar dosification of vitamin A at 30 or 100 U. I./kg live weight proved to be effective in prevention ... -
El problema laboral del sector ovino. Propuesta de soluciones
López Caballero, Alfonso; Carbonel de Massy, Rafael; Vera y Vega, A. (Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, 1974) -
Producción de carne de ovino mayor en raza merina. II. Valoración del quinto cuarto y despiece (composición regional)
Aparicio Ruiz, F.; Domenech García, V.; Vera y Vega, A.; Martínez Hens, J.; Méndez Medina, M. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1991)The weight and yield of 40 merino sheep were studied. Mean weights were recorded as follows: 40.24 kg at slaughter; 36.96 kg empty slaughter weight; 18.40 g hot carcase weight and 45.75% carcase yield. The 5th cut was 22.7% ... -
Utilidad del hierro dextrano y la vitamina B-12 inyectados para el mantenimiento del nivel de hemoglobina y el crecimiento de los corderos lactantes
Vera y Vega, A.; Aparicio Ruiz, F.; Rodríguez Lozano, J.; García García, J.L. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1980) -
Valor nutritivo y aprovechamiento de rastrojeras de cereales por ganado ovino
Fernández de Mesa, J.; Vera y Vega, A. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1987)Straw and ears spilled out by Ha, not gathered during summer cereals harvest, were measured on 33 places of Spain. Average daily live weight increases were determined on open and pregnant ewes and on rams, keeping in mind ... -
Valor nutritivo y utilización del orujo de aceituna granulado en la alimentación invernal de ovejas vacías, gestantes y lactantes
Aparicio Ruiz, F.; Vera y Vega, A.; Rodríguez Lozano, J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)Four experimental diets including 51.5-59.3 p. 100 of pelleted olive pulpe, pit and fat cleaned off, were cornpared with a control diet containingbarky and soya bean meal. The experimental diets were formulated to provide ...