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Ceba de cerdo ibérico. VIII. Comportamiento en montanera del cruce f1 Large-Black x ibérico
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1979)
The author studies the growing rate and the behaviour in 140 F1 Large-Black x iberique pigs, of 8-9 month of age, in the reaction to foods of the Quercus genus in pastoral diets. In the comparison studies with pure iberian ...
Ceba del cerdo ibérico. IX. Ganancia en peso vivo y espesor del panículo adiposo en régimen de montanera con suplementación de cebada + lisina + metionina
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1986)
The authors studied live weight gain and subcutaneous fat growth in Iberian pigs reared on acorn grazing supplemented with barley with added lysine and methionine. The growth rate in each of the established periods was, ...
Dimensiones y características nutritivas de las bellotas de los quercus de la dehesa
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2008)
Las bellotas de los Quercus de la dehesa (Q. ilex, Q. suber, etc.) son un importante recurso alimenticio en otoño-invierno. El peso, el tamaño y la forma de la bellota presentan muchas variaciones entre especies, individuos ...
Producción de bellota en la dehesa: factores influyentes
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2007)
This paper reviews the state-of-the-knowledge of acorn production in the South-Western Iberian dehesas. In the first part are briefly described the soil and climatic determining factors and phenology of most common trees ...