• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Producción Científica
  • Tesis Doctorales UCO
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Producción Científica
  • Tesis Doctorales UCO
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Composición fenólica del aceite de oliva: influencia varietal, efectos de factores tecnológicos y estabilidad oxidativa

Olive oil phenolic composition: cultivar variability, effects of technological factors and oxidative stability

Thumbnail
View/Open
2021000002243.pdf (4.402Mb)
Author
Miho, Hristofor
Director/es
Muñoz Díez, Concepción
Priego Capote, Feliciano
Publisher
Universidad de Córdoba, UCOPress
Date
2021
Subject
Olea europea
Aceite de oliva virgen
Calidad de aceite
Calidad organoléptica
Calidad nutracéutica
Compuestos fenólicos
Fenoles
Antioxidantes
METS:
Mostrar el registro METS
PREMIS:
Mostrar el registro PREMIS
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10396/21410
Collections
  • DQA-Tesis
  • DAgr-Tesis
  • Tesis Doctorales UCO

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

De Interés

Archivo Delegado/AutoarchivoAyudaPolíticas de Helvia

Compartir


DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital