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dc.contributor.advisorPriego-Capote, Feliciano
dc.contributor.advisorLedesma Escobar, Carlos Augusto
dc.contributor.authorCriado Navarro, Inmaculada
dc.date.accessioned2021-07-28T09:07:36Z
dc.date.available2021-07-28T09:07:36Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/21542
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherUniversidad de Córdoba, UCOPresses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.subjectPhenolses_ES
dc.subjectHealth claimes_ES
dc.subjectHealthy indexes_ES
dc.subjectVegetable oilses_ES
dc.subjectVirgin olive oiles_ES
dc.subjectExtra-virgin olive oiles_ES
dc.subjectQuality of olive fruitses_ES
dc.subjectBioactive compoundses_ES
dc.subjectAntioxidantses_ES
dc.subjectLiquid chromatographyes_ES
dc.subjectGas chromatographyes_ES
dc.subjectMass spectrometryes_ES
dc.titleDevelopment of methods to evaluate the healthy value of virgin olive oil and to study the association between quality and minor compoundses_ES
dc.title.alternativeDesarrollo de métodos para evaluar el potencial saludable del aceite de oliva virgen y estudiar la asociación entre calidad y compuestos minoritarioses_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesises_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


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