• Aproximación metodológica a la determinación de costes en la empresa ganadera 

      García Martínez, Antón Rafael; Artacho Ruiz, Carlos; Martos Peinado, José; Ceular Villamandos, Nuria; Acero de la Cruz, Raquel (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2004)
      En este trabajo se muestran las diferencias existentes entre la contabilidad financiera y analítica.
    • Calidad de la canal y de la carne en corderos ligeros de raza segureña 

      Acero de la Cruz, Raquel; Rodero Serrano, E.; Herrera García, M.; García Martínez, Antón Rafael; Domenech García, V.; Alcalde Aldea, M.J.; Martos Peinado, José; Peña Blanco, Francisco; Cano Expósito, T. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2003)
      Meat and carcass quality were studied in 124 Segureña breed lambs, 62 males and 62 females, slaughtered at the market weight, of 19-25 kg. Carcasses, with a yield between 48 percent (CCW/SW) and 55 percent (HCW/EW), were ...
    • Determinación de funciones de producción y análisis de eficiencia de la invernada pampeana argentina 

      Acero de la Cruz, Raquel; Ceular Villamandos, Nuria; García Martínez, Antón Rafael; Caridad y Ocerin, José María (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2007)
      Using different methodologies the wintering in farms in Northeast of La Pampa (Department of Quemú-Quemú) are classified according to technical efficiency level. Firstly, is modelled using lineal and non lineal Cobb-Douglas ...
    • Evaluación productiva de terneros Aberdeen Angus y Criollo Argentino en dos sistemas de alimentación en el nordeste de La Pampa. Argentina 

      Peña Blanco, Francisco; Acero de la Cruz, Raquel; Domenech García, V.; García Martínez, Antón Rafael; Martos Peinado, José; Moralejo, R. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 2003)
      The objective of the study is to evaluate the productivity of two winter pastures under a rotational grazing system with and without energetic concentrates in the diet; in order to evaluate the productive behavior in ...
    • Relationship between Consumer Motivation and the Gastronomic Experience of Olive Oil Tourism in Spain 

      Moral Cuadra, Salvador; Acero de la Cruz, Raquel; Rueda López, Ramón; Salinas Cuadrado, Enrique (MDPI, 2020)
      The rise of new tourist typologies as a result of the change in the motivations of tourists and the increasingly active awareness of the environment are making these new tourist activities more sustainable. The development ...