Listar Departamento de Producción Animal por autor "Pérez Lanzac, J."
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Influencia del procesado y fecha de recogida sobre la composición química de los orujos de uva
González Fernández, José Luis; Eraso Luca de Tena, F.; Pérez Lanzac, J.; Medina Blanco, Manuel (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1991)We studied the influence of processing methods and collection date on the nutritional quality of marc from grapes harvested in the Montilla-Moriles denomination of origin. The results obtained reflect a high fibre and low ... -
Sustitución de cebada por trigo en cebo de cerdos sin castrar
Pérez Lanzac, J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1990)Four diets were formulated by substituting barley for 0, 0.10, 0.30 and 0.50 of wheat grain. The resulting diets (T, Tr10, Tr30 and Tr50) contained 3.48 (T) 3.55 (TRIO) 3.65 (TR30) and 3.83 (TR50) Mcal digestible energy ...