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Puede ver todos los artículos producidos en la Universidad de Córdoba en la colección Artículos, capítulos… UCO.
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Rentabilidad del compostaje del alperujo como una alternativa bioeconómica
(Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2024)La bioeconomía circular está muy presente en la agenda política actual, como consecuencia de la preocupación de la sociedad por el medio ambiente. Este nuevo paradigma se presenta como una oportunidad para el sector del ... -
Comparing practice-and results-based agri-environmental schemes controlled by remote sensing: An application to olive groves in Spain
(Wiley, 2024)Farmers' preferences toward practice- and results-based agri-environmental schemes (AES) are analysed using a labelled choice experiment. The analysis focuses on schemes involving an innovative satellite-based monitoring ... -
Impact of touristic sustainability on satisfaction with touristic services in a world heritage city. The case of the equestrian show in Córdoba (Spain)
(Emerald, 2024)Purpose: The main objective of this research is to analyze satisfaction with tourist services linked to the concept of sustainability in the context of a visit to the so-called equestrian show. The equestrian show adds ... -
A Co-Created Assessment Framework to Measure Inclusive Health and Wellbeing in a Vulnerable Context in the South of Europe
(MDPI, 2024)Rapid urbanisation exacerbates health and wellbeing disparities in vulnerable contexts and underscores the imperative need to develop innovative and participatory co-creation approaches to understand and address the ... -
Análisis del impacto multifacético de la componente monetaria en la elección de los aceites de oliva
(Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2022)En los hogares españoles aproximadamente dos tercios del aceite consumido es aceite de oliva, con preferencia del aceite de oliva refinado (AOR) sobre el aceite de oliva virgen extra (AOVE). El presente artículo analiza ...