Show simple item record

dc.contributor.authorCarmona, M.A.es_ES
dc.contributor.authorGómez Díaz, R.es_ES
dc.contributor.authorFernández-Salguero Carretero, J.es_ES
dc.date.accessioned2010-12-16T08:44:53Z
dc.date.available2010-12-16T08:44:53Z
dc.date.issued1992
dc.identifier.issn1130-2534
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/3772
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherRACVAOes_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceAnales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental 4, 123-130 (1992)es_ES
dc.subjectActividad del aguaes_ES
dc.subjectAlimentaciónes_ES
dc.titleEstudio de los Alimentos de humedad intermedia españoles. Actividad del agua y pHes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.insacan.org/racvao/racvaopublicacionesanales.htmles_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record