Listar Departamento de Producción Animal por autor "Molera Aparicio, M."
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Aprovechamiento de recursos alimenticios naturales. I. Contribución al estudio de la dieta del gamo (Dama dama) y del muflón
Molera Aparicio, M.; Rodríguez Berrocal, J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1985)This work deals with botanical identification of vegetation integrating Dama dama °and Ovis ammom musimum diets, in the National Park Sierra of Cazorla. Seasonal analysis of ruminal contents of 21 Dama dama and 22 Ovis ... -
Características de la canal de ciervas (Cervus elaphus) en el periodo estival
Peña Blanco, Francisco; Domenech García, V.; Molera Aparicio, M.; Rodríguez Alcaide, J.J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1992)A study was made of the carcass characteristics and summer evolution of 28 female Cervus elaphus (aged I to 7 years and weighing from 40 to 100 kg) shot with a hunting rifle in their natural habitat and without feed ... -
Composición de la canal de ciervas (Cervus elaphus) de Sierra Morena: período estival
Peña Blanco, Francisco; Molera Aparicio, M.; Domenech García, V. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1993)Analysis of carcase tissue composition of 28 red deer hinds (Cervus elophus). shot in four hunts over a summer, revealed mean values of 702, 188 and 65 glkg, respectively, for muscle, bone and fat. These figures confirm ...