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Mostrando ítems 1-10 de 29
Odd- and Branched-Chain Fatty Acids in Lamb Meat as Potential Indicators of Fattening Diet Characteristics
(MDPI, 2021)
There is a growing interest of researchers in meat authentication in terms of geographical and dietary background of animals, and several analytical methods have been proposed for the purpose of investigating this. We ...
Usefulness of Discriminant Analysis in the Morphometric Differentiation of Six Native Freshwater Species from Ecuador
(MDPI, 2021)
The aim of this research was to find out the morphometric differentiation of six native freshwater species in the Guayas Hydrographic Basin (Ecuador) by means of discriminant analysis. A total of 1355 mature fishes (Cichlasoma ...
Feeding Algae Meal to Feedlot Lambs with Competent Reticular Groove Reflex Increases Omega-3 Fatty Acids in Meat
(MDPI, 2021)
The aim of this study was to compare the effects of supplementing marine algae as a source of omega-3 fatty acids (FA) in the diet, mixed in the concentrate or bottle-fed, on intramuscular fat FA composition of lambs with ...
Morphological Variations of Wild Populations of Brycon dentex (Characidae, Teleostei) in the Guayas Hydrographic Basin (Ecuador). The Impact of Fishing Policies and Environmental Conditions
(MDPI, 2021)
The Guayas, located in Ecuador, is the largest basin in the Pacific Ocean and has an inventory of 123 native freshwater species. Most of these are endemic species that are threatened or at-risk due to anthropogenic activity ...
Ensilaje de rastrojo de maíz asociado con diferentes niveles de urea y melaza para la alimentación de rumiantes. Caracterización y posicionamiento estratégico
(Universidad de Córdoba, UCOPress, 2021)
El conocimiento de la adición de melaza y urea, y su efecto sobre el tiempo de ensilado de los alimentos ricos en fibra, resulta fundamental para la conservación y calidad nutritiva de estos alimentos, de forma que se ...
Caracterización morfométrica y merística de diferentes especies piscícolas nativas continentales de Ecuador
(Universidad de Córdoba, UCOPress, 2021)
El Cuenca Hidrográfica del Guayas (Ecuador) muestra una gran diversidad acuícola, con un inventario de 123 especies pertenecientes a 14 órdenes. Gran parte de estas especies son endémicas de acuicultura local adaptadas a ...
Nuevos alimentos para el cebo de terneros: efectos sobre los resultados productivos, las características de la canal y la calidad de la carne
(Universidad de Córdoba, UCOPress, 2021)
La producción de carne bovina en España se basa mayoritariamente en un sistema intensivo de alimentación que no aprovechan el potencial de los rumiantes para utilizar subproductos agroindustriales. En el mercado nacional ...
Predicción de calidad de carne bovina con variables ante mortem
(Universidad de Córdoba, UCOPress, 2021)
Thermoregulatory and Feeding Behavior under Different Management and Heat Stress Conditions in Heifer Water Buffalo (Bubalus bubalis) in the Tropics
(MDPI, 2021)
In the wake of climate change and global warming, the production systems of water buffaloes (Bubalus bubalis) are receiving increasing attention in the tropics, where the silvopastoral systems can improve animal welfare ...
Potencial de los sistemas silvopastoriles para la producción bufalina en ambientes tropicales
(Universidad de Córdoba, UCOPress, 2021)
Se estudian las potencialidades de los sistemas silvopastoriles para la producción bufalina en Cuba y las interacciones de los búfalos de agua con los árboles y las pasturas en ambientes tropicales. Se diseñaron 4 experimentos, ...