• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Producción Científica
  • Artículos, capítulos, libros...UCO
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Producción Científica
  • Artículos, capítulos, libros...UCO
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Detection, Control, Risk Assessment, and Prevention of Foodborne Microorganisms

Thumbnail
View/Open
foods-13-01551.pdf (193.7Kb)
Author
Melo Possas, Arícia Mara
Pérez-Rodríguez, Fernando
Publisher
MDPI
Date
2024
Subject
Public health
Foodborne pathogens
Antimicrobial resistance
Food safety
Salmonella
Listeria
METS:
Mostrar el registro METS
PREMIS:
Mostrar el registro PREMIS
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10396/28299
Fuente
Possas, A.; Pérez-Rodríguez, F. Detection, Control, Risk Assessment, and Prevention of Foodborne Microorganisms. Foods 2024, 13, 1551.
Versión del Editor
https://doi.org/10.3390/foods13101551
Collections
  • DBTA-Artículos, capítulos, libros...
  • Artículos, capítulos, libros...UCO

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

De Interés

Archivo Delegado/AutoarchivoAyudaPolíticas de Helvia

Compartir


DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
© Biblioteca Universidad de Córdoba
Biblioteca  UCODigital