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dc.contributor.authorMarcos, A.es_ES
dc.contributor.authorEsteban, M. Asunciónes_ES
dc.contributor.authorLeón Crespo, Franciscoes_ES
dc.contributor.authorFernández-Salguero Carretero, J.es_ES
dc.date.accessioned2010-04-27T08:42:08Z
dc.date.available2010-04-27T08:42:08Z
dc.date.issued1979
dc.identifier.issn1885-4494
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/3072
dc.description.abstractThe extent of cheese ripening and the type of proteolysis have been studied on 12 samples of commercial bola cheese by combining quantitative PAGE electrophoresis and the spectrophotometric measurement of soluble tyrosine and soluble tryptophane.en
dc.description.abstractSobre 12 muestras de queso de bola comercial se han estudiado la extensión y el tipo de proteolisis, combinando la electroforesis cuantitativa en gel de poliacrilamida con la medida espectrofotornetrica de la tirosina y triptófano solubles.es_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Córdoba, Servicio de Publicacioneses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceArchivos de zootecnia 28 (112), 301-310 (1979)es_ES
dc.subjectProteolisises_ES
dc.subjectQueso de bolaes_ES
dc.titleElectroforesis cuantitativa del queso de bola.es_ES
dc.title.alternativeQuantitative eletrophoresis of bola cheese.en
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.uco.es/organiza/servicios/publica/az/az.htmes_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


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