Show simple item record

dc.contributor.authorMartínez Hens, J.es_ES
dc.contributor.authorGonzález Rodríguez Córdoba, J.M.es_ES
dc.contributor.authorCastejón Montijano, F.es_ES
dc.contributor.authorTovar Bustos, J.es_ES
dc.contributor.authorLópez Fernández, Anicetoes_ES
dc.date.accessioned2010-04-28T16:33:30Z
dc.date.available2010-04-28T16:33:30Z
dc.date.issued1980
dc.identifier.issn1885-4494
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10396/3091
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Córdoba, Servicio de Publicacioneses_ES
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es_ES
dc.sourceArchivos de zootecnia 29 (115), 235-244 (1980)es_ES
dc.subjectHisaminaes_ES
dc.subjectVinos y vinificaciónes_ES
dc.subjectCorazónes_ES
dc.subjectEfectos fisiológicoses_ES
dc.titleEfectos farmacológicos de las bebidas de fermentación sobre la fisiología cardíacaes_ES
dc.title.alternativePharmacologic effects of the beverage of fermentation on the cardiac physiologyen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.uco.es/organiza/servicios/publica/az/az.htmes_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record