Listar Departamento de Química Agrícola, Edafología y Microbiología por autor "bc64be92-0744-4ad7-9684-2e4e8a7b0dce"
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Enhance wine production potential by using fresh and dried red grape and blueberry mixtures with different yeast strains for fermentation
Martín-Gómez, Juan; García-Martínez, Teresa; Varo, M.A.; Mérida, Julieta; Pérez Serratosa, María (MDPI, 2023)Red grapes and blueberries are known for their high content of bioactive compounds and antioxidant properties. In Mediterranean winemaking, traditional sun-drying can be replaced by controlled-airflow-chamber-drying, which ... -
FaMYB123 interacts with FabHLH3 to regulate the late steps of anthocyanin and flavonol biosynthesis during ripening
Martínez Rivas, Félix Juan; Blanco Portales, Rosario; Pérez Serratosa, María; Ric-Varas, Pablo; Guerrero-Sánchez, Víctor M.; Medina Puche, Laura; Moyano Cañete, Lourdes; Mercado, José-Ángel; Alseekh, Saleh; Caballero, José Luis; Fernie, Alisdair R.; Muñoz-Blanco, Juan; Molina Hidalgo, Francisco Javier (Wiley, 2023)In this work, we identified and functionally characterized the strawberry (Fragaria × ananassa) R2R3 MYB transcription factor FaMYB123. As in most genes associated with organoleptic properties of ripe fruit, FaMYB123 ... -
La Química de Alimentos en los medios de comunicación y las redes
Pérez Serratosa, María; Moyano, L.; Zea, L.; Benítez, Mª Concepción (UCOPress, 2017)El presente proyecto pretendía fomentar el estudio de la Química de Alimentos desde el punto de vista práctico a través del uso de los medios de comunicación. Para ello los alumnos realizaron búsquedas de noticias sobre ...