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Aprovechamiento de recursos alimenticios naturales. I. Contribución al estudio de la dieta del gamo (Dama dama) y del muflón
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1985)
This work deals with botanical identification of vegetation integrating Dama dama °and Ovis ammom musimum diets, in the National Park Sierra of Cazorla. Seasonal analysis of ruminal contents of 21 Dama dama and 22 Ovis ...
Tecnología de la preparación de un concentrado proteico para alimentación animal a partir de subproductos de la industria cárnica
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1983)
A process to reduce the fat level in crackling is described. The product obtained has a high protein content as well as a high stability. Its high eficiency makes it suitable fob - animal feeding.
Aprovechamiento de recursos alimenticios naturales. II. Valoración nutritiva de algunas especies vegetales del clímax mediterráneo en biotopos de Sierra Morena
(Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1987)
The authors study the chemical composition (crude nutritive principles) of some species of the Mediterranean climax. The studied species are grasses, shrubs, trees and fruits of the Mediterranean flora, that integrase the ...