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Proteolisis del queso manchego: caseínas y productos de degradación insolubles 

Marcos, A.; Mora, M. Teresa (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1981)
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Proteolisis del queso manchego: primeros polipéptidos solubles 

Mora, M. Teresa; Marcos, A. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1981)
Soluble nitrogen, soluble tyrosine, and soluble tryptophan were measured during the ripening of three different series of Manchego cheese. A theoretical discussion of results was made on the basis of quantitative electrophoretic ...
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Aminoácidos libres del queso manchego 

León Crespo, Francisco; Marcos, A.; Mora, M. Teresa; Fernández-Salguero Carretero, J.; Esteban, M. Asunción (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1979)
In commenrciai Manchego cheese 16 different free amino acids have identified and roughly quantified by dimensional paper chromatography; the mean content of total free amino acids is about 10 mg.g-r cheese and the values ...
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Hidrólisis relativa de las caseínas del queso manchego maduro y primeros productos de su degradación proteolítica 

Marcos, A.; Esteban, M. Asunción; Fernández-Salguero Carretero, J. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1978)
PAGE patterns of the ripened Manchego cheese caseins show that alfas-casein is more extensively degraded than beta-casein. Hydrolysis of alfas-casein gives rise to two first degradation main products of higher relative ...
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Screening de las cepas proteolíticas del queso tipo manchego y acción de las proteasas de las suspensiones de células sobre la as y β-caseina 

Esteban, M. Asunción; Martínez, Pilar; Muñoz, M. Teresa; Espejo Serrano, José; Marcos, A. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1977)
A collection of 58 proteolytic strains from 21 samples of commercial manchego type cheese has been constituted by screening techique on SMCA medium. The cell suspensions in caseinate solution, of the different isolated ...
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Proteolisis del queso manchego: evolución de los aminoácidos libres 

Mora, M. Teresa; Marcos, A. (Universidad de Córdoba, Servicio de Publicaciones, 1982)
During the ripening of three diffe"rent series of Manchego cheese the evolution of free amino. acids was followed by a semiquantitative method. A total of 13-14 free amino acids were identified. Total free amino acids ...

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AuthorMarcos, A. (6)Mora, M. Teresa (4)Esteban, M. Asunción (3)Fernández-Salguero Carretero, J. (2)Espejo Serrano, José (1)León Crespo, Francisco (1)Martínez, Pilar (1)Muñoz, M. Teresa (1)Subject
Queso manchego (6)
Caseínas (3)Proteolisis (3)Aminoácidos libres (2)Aminoácidos (1)Degradación proteolítica (1)Proteasas (1)Screening (1)... View MoreDate Issued1982 (1)1981 (2)1979 (1)1978 (1)1977 (1)

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